Skip to content
Jocs de taula

High Society

High Society és un joc de cartes ràpid d’explicar i senzill d’entendre, característiques que el fan adequat per a tot tipus de jugadors.

Número de jugadors:3 a 5 jugadors
Temps de preparació o set up1 minut
Temps de joc:15-30 minuts
Edat:A partir de 10 anys
Temàtica:Vintage
Tipus de joc:Lleuger
Mecànica de joc:Subhastes
Taula de consulta resum

Objectiu del High Society

High Society és un joc de subhastes amb cartes on, per guanyar, haurem de ser el jugador amb major estatus al final de la partida. Aquest l’aconseguirem licitant diferents productes de luxe que sortiran a subhasta i evitant caure en bancarrota al final de la partida.

Resum de partida al High Society

Els jugadors disposaran d’una baralla de cartes que representen els diners disponibles per a les licitacions durant la fase de subhasta. La mateixa quantitat per tots els jugadors.

Es barregen les cartes d’estatus i es col·loquen en una pila al centre de la taula. De cartes d’estatus n’hi ha de tres tipus:

Les cartes de luxe: Numerades de l’1 al 10 representen els luxes que podem comprar i que ens donaran els punts al final de la partida.

Les cartes de prestigi: Mostren un multiplicador x2 que afectarà el total de cartes de luxe al final de la partida.

Les cartes de deshonra: Fan minvar la nostra puntuació en cas d’adquirir-les.

En cada ronda un dels jugadors girarà una carta de la pila de cartes d’estatus i donarà inici a una nova subhasta. De subhastes n’hi ha de dos tipus.

Subhasta de cartes de luxe i prestigi: Els jugadors aniran superant la licitació del jugador anterior fins que tots passin, llavors el jugador que ha guanyat la subhasta col·locarà la carta d’estatus davant seu i descartarà tots els diners licitats, mentre que la resta de jugadors recuperaran les cartes de diners utilitzades.

Subhasta de cartes de deshonra: Els jugadors licitaran per no quedar-se la carta, el primer jugador que no superi la licitació anterior i passi, es quedarà la carta de deshonra. Mentre que el jugador que ha passat recuperarà les seves cartes de diners, la resta de jugadors les descartaran.

La partida finalitzarà en el moment que es giri la quarta carta d’estatus amb fons verd, això fa que no necessàriament hagin de sortir totes les cartes en cada partida.

Finalment es procedirà al recompte de punts, amb l’excepció del jugador que tingui menys diners a la mà, el qual perdrà tots els punts immediatament.

El jugador amb més estatus, serà el guanyador.

Detalls sobre el joc de cartes High Society

El joc permet un ventall de 3 a 5 jugadors, però com tot joc de subhastes, a més jugadors més diversió. És un joc fàcilment transportable, ja que s’inclou en una caixa de reduïdes dimensions.

Si es busca un altre tipus de temàtica amb mecàniques similars, el mateix autor del High Society és el creador d’altres jocs de subhastes, com el joc de taulell “Ra”, el “Razzia!” que és la implementació en cartes del joc anterior i el més avançat de tots els mencionats, “Modern Art”, un joc que combina molts tipus de subhastes.

L’apunt de Somdejocs

High society ofereix moments divertits amb unes mecàniques molt senzilles, les interaccions entre jugadors, ja sigui provocant que gastin més del compte o lluitant per no quedar-se les cartes de deshonra, junt amb la tensió a l’hora de revelar quin jugador ha gastat més diners, i quedarà automàticament eliminat, fan d’aquest joc un passatemps àgil i amb un punt d’estratègia que no s’intueix d’inici.

Index
  Resum
  product image
  Puntuació del creador
  1star1star1star1star1star
  Puntuació
  5 based on 1 votes
  Marca
  SD Games
  Nom del producte
  High Society
  Preu
  EUR 13.94
  Disponibilitat del producte
  Available in Stock