Skip to content
Jocs de taula

Jocs de Taula per Adults

Els jocs de taula per adults són una forma divertida i entretinguda de passar temps amb amics i familiars. Si estàs buscant alguna cosa nova i emocionant per a les teves reunions amb amics, els jocs de taula per adults et poden oferir una experiència divertida i engrescadora.

Ressenyes dels millors jocs de taula per grans

Aquí trobaràs unes introduccions a jocs que ens agraden i a les seves dinàmiques.

puerto rico joc de taula

Puerto Rico

Expansiópolis

Carcassonne

tzolkin joc

Tzolkin

comprar fallera calavera

La Fallera Calavera

comprar ensalada de puntos

Ensalada de Puntos

Comprar catan joc de taula

Els colons de Catan

La Tripulación

7 wonders

comprar High society

High Society

Sushi GO!

A partir de quina edat considerem jocs de taula per adults?

Aquests jocs es refereixen generalment a jocs de taula dissenyats específicament per a adults, amb contingut més complicat i temàtiques més madures que els jocs de taula tradicionals. Aquests jocs poden ser variants de jocs de taula coneguts, com ara Scrabble, Monopoly, Risk i Pictionary, i també poden ser jocs més recents com ara el Carcassonne, el Pandemic i el Catan.

No hi ha una edat específica perquè es consideri un joc de taula per adults, ja que l’edat adequada depèn del contingut del joc i les habilitats del jugador. Tanmateix, la majoria dels jocs de taula per adults s’adrecen a persones majors de 13 anys, perquè els jocs solen contenir un desafiament addicional, subtilesa i temàtiques més complicades que els jocs de taula tradicionals.

Hi ha jocs d’adult per nens de més de 8 anys?

Sí, hi ha jocs de taula per a adults que són adients per a nens a partir de 8 anys. Aquests jocs solen tenir un disseny més senzill i temes més lleugers, però una experiència més completa per als adults. Sushi go o sushy go party són exemples perfectes.

Index