Skip to content
Jocs de taula

Piratatak

A l’abordatge! Piratatak és un joc de cartes d’acció ràpida per a nens de cinc anys o més. Altament recomanable per què entreté als adults mentre juguen amb els nens.

Número de jugadors:2 a 4 jugadors
Temps de preparació o set up1 minut
Temps de joc:15 minuts
Edat:A partir de 5 anys
Temàtica:Pirates
Tipus de joc:Estratègia
Mecànica de joc:Tempta la teva sort (push your luck)
Taula de consulta resum

Objectiu del Piratatak

Guanya la partida qui aconsegueixi primer fer el trencaclosques de 6 cartes amb el color del seu vaixell.

Qui primer faci aquest trencaclosques del vaixell del seu color, guanya.

Resum de partida al Piratatak

Es barregen totes les cartes i es deixa la pila al centre de la taula boca avall. Segons el manual, comença el jugador més jove, però recomanem fer-ho a sorts o bé consecutivament, ja que difícilment fareu només una partida.

En el teu torn, has de robar almenys una carta i ensenyar-la a tothom, depenent del que surti pots decidir seguir robant o plantar-te i passar el torn al següent jugador. Aquesta és l’essència del joc on has de temptar la teva sort!

Els tipus de cartes que poden sortir són:

 • Una peça d’un vaixell de color blau, verd, groc o vermell: Com hem comentat abans, l’objectiu és formar el vaixell de 6 peces del teu color. Quan robis la teva primera carta de vaixell, aquesta determina el teu únic color i començaràs a fer el puzle (si abans no li ha tocat aquest color a algú). Si et surt una carta de vaixell d’un altre color que no és el teu, les col·loques a la teva dreta a la vista de tothom per poder ser comprades.
piratak
Una peça de vaixell de color groc
 • Una moneda d’or: Pots anar acumulant-ne per què serveixen per comprar peces del teu vaixell que tinguin altres jugadors. Al teu torn, pots gastar 3 peces d’or i el jugador està obligat a vendre-te-la. A continuació passes torn obligatòriament al següent jugador.
Tres monedes d’or a punt per comprar una peça de vaixell.
 • Un pirata: Si et surt aquesta tarda, has de donar 3 cartes que tinguis (les esculls tu, de qualsevol mena) a la pila de descarts més la carta de pirata que acabes de robar i passes torn. És la carta que sempre has d’evitar trobar plantant-te.
pirata atac
Ni en pintura vulguis un pirata!
 • Un canó: Aquesta carta és una protecció contra un pirata, la col·loques davant del vaixell en construcció. Aleshores, la propera vegada que et surti un pirata pots escollir si descartes el canó o bé les tres cartes habituals en el teu haver.
preu piratatac
El canó: una vida si et surt un pirata!

Si s’acaben les cartes de la pila per robar, es barreja la pila acumulada de descarts i se’n torna a crear una d’altra de nova, amb la gràcia que ara segur que la probabilitat que et surti un pirata és molt més alta.

Detalls sobre el Piratatak de Djeco

Creiem que és un gran joc tant pels petits, com pels grans jugant amb els petits.

El fet de prendre la decisió contínuament si plantar-te o seguir robant amb la incertesa de si et sortirà un pirata, li afegeix un punt d’emoció i de tensió en aquest atac pirata que difícilment trobes en jocs per nanos.

A més a més, la interacció tant a l’hora de comprar peces de vaixells a altres jugadors com d’escollir quines cartes descartes si et toca un pirata, per què deixa de ser una carta comprable fins que es refaci la pila, el fa un joc rodó per gaudir en família.

Index
  Resum
  product image
  Puntuació del creador
  1star1star1star1star1star
  Puntuació
  3.5 based on 2 votes
  Marca
  Djeco
  Nom del producte
  Piratatak
  Preu
  EUR 9.99
  Disponibilitat del producte
  Available in Stock