Skip to content
Jocs de taula

La Tripulación

La Tripulación és un joc de bases col·laboratiu en el que, sense parlar entre els jugadors, hauran d’anar superant diferents reptes inclosos en el llibret de missions.

comprar la tripulación joc de taula
Número de jugadors:3 a 5 jugadors
Temps de preparació o set up1 minut
Temps de joc:20 minuts
Edat:A partir de 10 anys
Temàtica:Espacial
Tipus de joc:Filler col·laboratiu
Mecànica de joc:Bases
Taula de consulta resum

Objectiu del joc La Tripulación

L’objectiu d’una partida a La Tripulación és complir, entre tots els jugadors, les condicions que ens demana cada missió del diari de bord.

Resum de partida a La Tripulación

Una partida a La Tripulación correspon a una de les 50 missions que proposa el diari de bord on, de forma progressiva, la dificultat d’aquestes anirà augmentant. Si la superem, podrem començar una altra partida llegint els objectius de la següent missió. Si perdem, haurem de repetir la missió fins a superar-la.

missions

Hi ha dos tipus de cartes. Les cartes de missió, que es divideixen en 4 colors de l’1 al 9 i 4 cartes de coet numerades de l’1 al 4, i les cartes de tasca que presenten les mateixes numeracions i colors que les cartes de missió però en una mida més reduïda.

cates de missió

La dinàmica dels jocs de bases és molt similar entre elles, si s’ha jugat a jocs clàssics com la botifarra s’entendrà ràpidament el funcionament del joc.

En aquest joc, el jugador inicial escollirà una carta a jugar i la deixarà al centre de la taula, la resta de jugadors estaran obligats a escollir una carta del mateix color que la inicial, de qualsevol valor, i la deixaran sobre la carta del primer jugador. El jugador que tiri la carta més alta guanya aquella ronda o basa.

Si el jugador no té cartes d’aquell color, pot escollir entre tirar una carta d’un altre color (no guanyarà la ronda) o bé llançar una carta de coet (guanyarà per sobre de qualsevol altra carta de color).

cartes de cohet

El jugador que guanya la ronda o basa, començarà la ronda següent, així fins que s’acabin les cartes o bé es compleixi la missió.

Els objectius de cada missió són diversos, però la mecànica més habitual és la de complir amb les cartes de tasca. A l’inici de la partida i, en sentit horari, cada jugador escollirà una carta de tasca (pot ser que siguin vàries o cap).

cartes de tasca

Les cartes de tasca indiquen quines cartes ha de guanyar cada jugador, per exemple, si un jugador escull la carta de tasca amb un 8 groc, vol dir que durant la partida haurà de guanyar una basa en què hi estigui inclòs el 8 groc. Si durant la partida un altre jugador s’emporta el 8 groc, s’haurà perdut immediatament la partida al no haver pogut complir la missió.

Detalls sobre el joc de cartes La Tripulación

La Tripulación és d’aquells jocs que no pots jugar només una partida, un cop comences, no voldràs parar de fer missions.

La dificultat del joc varia molt en funció del nombre de jugadors, al no poder debatre l’estratègia per complir la missió, a més jugadors major difcultat.

Funcionarà perfectament amb gent poc habituada a jugar a jocs de taula moderns però que en algún moment de la seva vida han jugat a jocs com la botifarra, el tute, la brisca, etc.

Components

L’apunt de Somdejocs

La tripulación ofereix molts moments de diversió, tant si es guanya com si es perd.

Si es supera la missió, és molt satisfactori veure com es van complint tots els requisits amb la dificultat afegida de no poder parlar entre els jugadors.

Si no es supera la missió, també és molt divertida la discusió posterior sobre què havia de fer cada jugador per guanyar.

Cada missió del diari de bord inclou una petita història on s’expliquen les causes de la missió que hem de complir, això també fa que quan superem una missió tinguem ganes de seguir per poder llegir la següent història i comprovar quin serà el destí de la tripulació.

Index
  Resum
  product image
  Puntuació del creador
  1star1star1star1star1star
  Puntuació
  3 based on 2 votes
  Marca
  Devir
  Nom del producte
  La Tripulación
  Preu
  EUR 14.90
  Disponibilitat del producte
  Available in Stock