Skip to content
Jocs de taula

Monza

Monza en es un joc de taula per a nens de curses de cotxes basat en el mític circuit on se celebra el gran premi d’F1 d’Italià.

Comprar Monza joc de taula
Número de jugadors:2 a 6 jugadors
Temps de preparació o set up1 minut
Temps de joc:15 minuts
Edat:A partir de 5 anys
Temàtica:Curses de cotxes
Tipus de joc:Infantil
Mecànica principal:Gestió de daus
Taula de consulta resum

Objectiu del joc Monza

L’objectiu del Monza, com a bon joc de curses de cotxes, és guanyar el gran premi, les voltes que vulguis fer les determinem abans o si es vol donar peixet, es pot allargar.

Resum de partida a Monza

El circuit està format per uns rectangles de colors que determinarà per on pot passar el pilot de Fórmula 1. Hi ha caselles que estan formades per pneumàtics per on no es podrà travessar.

Taulell del Monza

Cada jugador tria un color de cotxe i es posa a darrere de la línia de sortida. Qui li toqui començar, llença 6 daus on a cada cara hi ha un color dels que trobem al taulell.

A partir d’aquí el pilot haurà d’ordenar els colors que li han sortit per tal d’avançar el màxim possible en el seu torn fins a 6 caselles. S’han de seguir 1 regla: Sempre s’ha d’anar endavant. Si no pots anar a la casella del davant, pots canviar de carril, però també ha de ser una casella que estigui més endavant a la que prèviament estaves.

Pots travessar cotxes que estiguin en joc, però no pots acabar el teu moviment a sobre d’un cotxe si això passa, et quedes a la casella anterior. A rebuf!

Si els nens han agafat la dinàmica, es pot afegir la regla turbo: si acabes el teu moviment en una casella del color del teu cotxe, avances una casella més poden moure el cotxe fins a 7 caselles.

Detalls sobre el joc de taula Monza

El Monza és un joc molt ràpid i els nens l’entenen molt bé. A la primera. És degut al fet que no hi ha números, tot són colors. Però en canvi, projectar el moviment ordenant els daus segons les caselles i els seus colors d’una forma “perfecte” trigaran a poder-ho fer.

Com és habitual, més jugadors, més cotxes, més diversió. A més, si hi ha més jugadors, la partida es pot fer una mica més llarga, i s’agraeix.

L’apunt de Somdejocs

Allò que fa divertit el joc Monza és l’emoció de veure qui arriba primer. Senzill, oi? Un cop els nens dominen perfectament la combinatòria de daus, el factor aleatorietat és molt elevat i fa que jugar amb adults sigui divertit, ja que és fàcil que puguin guanyar. A més tant la línia de sortida, com la d’arribada, tenen uns colors determinats, que si vas primer i no surten, et pots quedar ben aturat.

Index
  Resum
  product image
  Puntuació del creador
  1star1star1star1star1star
  Puntuació
  5 based on 1 votes
  Marca
  HABA
  Nom del producte
  Monza
  Preu
  EUR 19.29
  Disponibilitat del producte
  Available in Stock